WAYBACK BURGERS

WAYBACK BURGERS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1390 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wayback Burgers. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 22:33 Duurde erg lang, eten matig
22 apr 2022 om 15:22 2 uur moeten wachten. geprobeerd te bellen en ze hingen op zonder iets te zeggen. uiteindelijk kwam het de bestelling aan en ontbraken drankjes en sauzen en was het eten koud en uitgedroogd.
19 apr 2022 om 20:12 I didn't get what I ordered. Delivery time was twice the indicated time.
15 apr 2022 om 0:33 Lots of items were missing including two boxes of fries and three drinks. additionally, ingredients that were paid for extra were missing from the meal !
14 apr 2022 om 20:59 Slechte service! Bestelling niet compleet, burgers wat je geen burger mag noemen maar een klef zacht broodje. Ik wist het wel, ik zou voor een andere burgertent kiezen! De mcdonalds heb je nog betere burgers.
26 mrt 2022 om 21:56 Bezorging meer dan een uur te laat met de helft van mijn bestelling missend. Gebeld en werd verteld dat ze vroeg gingen sluiten en geen zin hadden in mensen die klachten hadden over hun eigen fouten en dat ik mn geld maar terug moest vragen.
25 mrt 2022 om 20:48 Lang gewacht, daarna drankjes vergeten en bestelling niet in orde.
22 mrt 2022 om 20:04 45 minuten te laat, bestelling niet compleet.
3 mrt 2022 om 20:10 Wij hadden aangegeven om 16:43 dat wij om 18:00 het eten wilde hebben, maar wij kregen dit pas 19:30, zonder enige melding van een late bezorging. Ontzettend slordig en erg vervelend dat wij hierdoor veel later pas konden eten.
26 feb 2022 om 14:23 Het was prima te kanen alleen t duurde zo lang
19 feb 2022 om 20:01 Without fries and cola
21 jan 2022 om 11:10 Om 20:45 besteld en om 22.00 was het er nog steeds niet, ik wilde het restaurant bellen maar die namen niet op en waren ook niet meer te bereiken. Dus eten besteld maar het nooit gekregen en geen reactie van het restaurant, wat jammer is.