WAYBACK BURGERS

WAYBACK BURGERS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1209 beoordelingen
8 mrt 2021 om 21:40 The food is usually good and I have no complaints. I can't find myself in the low rating they get. they are sometimes slow though and the drinks are a small portion for the price. I'd expect a full size can. Love the new portion size for the nachos.
4 mrt 2021 om 13:14 de bezorging duurde 1.45 uur het was niet lekker, inderdaad ook koude friet en burgers, ook de bestelde drankjes zaten er niet bij. jammer!
4 mrt 2021 om 7:09 Het eten is heerlijk, al is de vegetarische burger niet zo bijzonder. Helaas was de bezorging niet best: later dan aangegeven en niet compleet. Ik heb hierover geklaagd, maar geen respons gekregen (noch per telefoon, noch Whatsapp). Tip: haal alleen af!
3 mrt 2021 om 11:48 Eten was koud, bezorging duurt 2 uur
2 mrt 2021 om 19:58 Eten was koud en bezorging duurde een uur. Niet van Wayback gewend. Teleurgesteld
2 mrt 2021 om 9:47 Lekker eten en goedkoop!
1 mrt 2021 om 21:01 Ruim 1,5u moeten wachten ipv de genoemde 45min.. burgers waren lauw en frietjes koud..
1 mrt 2021 om 6:48 Hamburger op een nat en koud kadetje....
28 feb 2021 om 13:39 Alles werd koud geleverd ... Dat voor maar anderhalf uur wachten ! Netjes geprobeerd hun te bellen en uiteraard is dat ook niet mogelijk.
28 feb 2021 om 9:01 De bezorger had liever ruzie met de deur die niet open bleef staan dan ons eten uit de fiets te pakken. Toen hij alles voor elkaar kreeg na 15 minuten ging hij rustig een blikje cola weg drinken en even zijn mobiel checken. We kregen het verkeerde.
27 feb 2021 om 21:48 Geen drinken en niet heel warm
27 feb 2021 om 19:46 Goed en snel geleverd. ,lekker gegeten