WAYBACK BURGERS

WAYBACK BURGERS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1395 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wayback Burgers. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2022 om 19:32 De red bull zijn ze vergeten en dat werd mijn probleem gemaakt ik moest het zelf maar op komen halen en thuisbezorgd bellen voor het probleem. Niet erg klantvriendelijk, broodje kip was overigens ook niet lekker en de friet was ook erg slap
3 jun 2022 om 23:57 Toppings op de burgers klopte niet. Friet was te door bakken.
3 jun 2022 om 21:56 Burgers waren prima, friet was compleet verbrand. Deze keer niks vergeten wat heel uniek is hier!
3 jun 2022 om 17:40 Niet echt bijzonder burgers en friet. Erg flauw van smaak
9 mei 2022 om 22:33 Duurde erg lang, eten matig
22 apr 2022 om 15:22 2 uur moeten wachten. geprobeerd te bellen en ze hingen op zonder iets te zeggen. uiteindelijk kwam het de bestelling aan en ontbraken drankjes en sauzen en was het eten koud en uitgedroogd.
19 apr 2022 om 20:12 I didn't get what I ordered. Delivery time was twice the indicated time.
15 apr 2022 om 0:33 Lots of items were missing including two boxes of fries and three drinks. additionally, ingredients that were paid for extra were missing from the meal !
14 apr 2022 om 20:59 Slechte service! Bestelling niet compleet, burgers wat je geen burger mag noemen maar een klef zacht broodje. Ik wist het wel, ik zou voor een andere burgertent kiezen! De mcdonalds heb je nog betere burgers.
26 mrt 2022 om 21:56 Bezorging meer dan een uur te laat met de helft van mijn bestelling missend. Gebeld en werd verteld dat ze vroeg gingen sluiten en geen zin hadden in mensen die klachten hadden over hun eigen fouten en dat ik mn geld maar terug moest vragen.
25 mrt 2022 om 20:48 Lang gewacht, daarna drankjes vergeten en bestelling niet in orde.
22 mrt 2022 om 20:04 45 minuten te laat, bestelling niet compleet.