WAYBACK BURGERS

WAYBACK BURGERS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1172 beoordelingen
24 nov 2020 om 10:53 Prijs/Kwaliteit is altijd dik in orde. Ze maken echter nog steeds fouten in de bestelling. Vooral zondag is het een complete bende. Dan bestel ik ook niet meer. Moeten echt alles op orde gaan krijgen want ik zal balen als wayback zal verdwijnen.
24 nov 2020 om 10:43 Het eten was koud en de smoothie was niet lekker. Ik denk wel 2x na voordat ik hier iets bestel. Zelf zal ik het niemand aanraden om dat te doen, want het is echt zonde van je portemonnee. Ik vind het zelfs nog niet eens 1 ster waard.
24 nov 2020 om 6:00 De frietjes waren koud. Daarnaast kregen we een ander soort frietje dan we hadden besteld. De burgers waren wel lekker en warm
22 nov 2020 om 22:34 Eten op basis van smaak is lekker, daar is ook alles mee gezegd. Friet is slap, eten koud en bestellingen altijd incompleet. Doe jezelf en je portemonnee een lol en bestel ergens anders, je betaalt voor dingen die je niet krijgt.
22 nov 2020 om 21:45 Al het eten was erg laat en enorm koud, saus vergeten bij de bestelling, is de derde keer hier besteld op hoop van zegen maar altijd mist er wat en is het koud. Niet meer voor herhaling vatbaar
21 nov 2020 om 20:15 Prima burgers en bijgerechten. Bezorgtijd is wel erg lang (ook voor een zaterdag).
21 nov 2020 om 16:35 Lekker en optijd
21 nov 2020 om 12:43 Eten was niet compleet, het was koud en de burgers waren volledig geplet, leek niet eens op een burger, toen ik belde naar wayback kregen we als reactie dat er geen tijd voor was omdat het te druk was, achterlijk slecht. Bizar slechte service en eten
21 nov 2020 om 11:19 3UUR gewacht op mijn bestelling en dan nog alles vergeten kreeg een hamburger die niet te vreten was, verkeerde drinken en geen friet.
20 nov 2020 om 23:35 Cold burger, missing extra toppings I paid for, no drink and extremely late delivery (2 hours). Possibly the worst service.
20 nov 2020 om 22:32 1,5 uur gewacht op een halve bestelling. Gebeld dat de helft mist. Zou zsm nageleverd worden. Meer dan een uur later nog niks. Weer gebeld: zou zsm komen. Toen was het er met 10 min, maar waren de tater tots helemaal rauw en de rest weer koud.
20 nov 2020 om 22:02 2 uur moeten wachten op bestelling. Kleine portie cheese fries ontvangen ipv grote die besteld en betaald was. En telefoon continu bezet toen ik probeerde bellen... Geen fijne ervaring!